Takimi i organizuar nga projekti STAR 2 me temë: “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Elbasan-Korçë i zhvilluar në qytetin e Elbasanit.

Aktiviteti i datës: 21.03.2018 në kuadër të ditës ndërkombëtare të ujit me temë “Liqenet e Belshit”
June 5, 2018
Projekti STAR 2 organizoi takimin e radhës me temë: “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Fier- Berat i zhvilluar në qytetin e Fierit
June 5, 2018

Takimi i organizuar nga projekti STAR 2 me temë: “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Elbasan-Korçë i zhvilluar në qytetin e Elbasanit.

Takimi i organizuar nga projekti STAR 2 me temë: “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Elbasan-Korçë i zhvilluar në qytetin e Elbasanit.
Pjesëmarrësit në këtë takim:
• Përfaqësues të “STAR 2”
• Përfaqësues të Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore
• Kryetar dhe Zv/ Kryetar të bashkive të qarkut Elbasan-Korçë
• Kryetar të bashkive: Elbasan, Korçë, Librazhd, Pogradec, Maliq, Peqin, Cërrik
• Nënkryetar të bashkive: Belsh, Gramsh, Përrenjas, Putec, Devoll, Kolonjë
Objektivat specifikie të takimit ishin:
1- Ngritja Institucionale dhe Administrative
2- Përmirësimi i shërbimeve
3- Bashkitë që do të asistohen për krijimin e zyrave me një ndalesë (OSSh)
4- Qeverisja e mirë
5- Bashkitë që do të asistohen për përmirësimin e faqeve WEB dhe publikimin e vendimeve
6- Bashkitë që do të asistohen për planet e personalizuara të të ardhurave
Në takim Z. Murati Drejtor i Përgjithshem i Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore shprehu edhe një herë gatishmërinë dhe angazhimin e tij për thelliminin e decentralizimit dhe mbështetjen në realizimin e objektivave të projektit STAR 2.
#AMVV #STAR2 #BashkiaElbasan #BashkiaKorçë