Takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër – Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës

Takimi i organizuar nga projekti STAR 2 me temë: “Konsolidimi i Reformës Administrative Territoriale” për Qarkun Vlore – Gjirokastër i zhvilluar në qytetin e Vlorës
June 5, 2018
Aktiviteti “Pjata prej Druri” i zhvilluar në Roskovec ishte nje aktivitet hapës për programin “ROMACTED”
June 6, 2018

Takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër – Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës

Projekti STAR 2 organizoi takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër – Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës.
Pjesëmarrësit në këtë takim:
• Përfaqësues të “STAR 2”
• Përfaqësues të Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore
• Kryetar dhe Nënkryetar të Bashkive të qarkut Shkodër – Lezhë
Objektivat specifikie të takimit ishin:
1- Ngritja Institucionale dhe Administrative
2- Përmirësimi i shërbimeve
3- Bashkitë që do të asistohen për krijimin e zyrave me një ndalesë (OSSh)
4- Qeverisja e mirë
5- Bashkitë që do të asistohen për përmirësimin e faqeve WEB dhe publikimin e vendimeve
6- Bashkitë që do të asistohen për planet e personalizuara të të ardhurave
#AMVV #STAR2 #BashkiaShkodër #BashkiaLezhë #BashkiaMirditë#BashkiaKurbin #BashkiaMalësiaeMadhe #BashkiaFushëArrëz#BashkiaVauDejës #BashkiaPukë