Aktiviteti “Pjata prej Druri” i zhvilluar në Roskovec ishte nje aktivitet hapës për programin “ROMACTED”

Takimin me temë: “Konsolidimi I Reformës Administrative Territoriale për Qarkun Shkodër – Lezhë i zhvilluar në qytetin e Shkodrës
June 6, 2018
Trajnimi i organizuar nga Projekti “Bashkitë për në Evropë” me temë “Politikat e Bashkimit Evropian në Nivel Lokal”
June 6, 2018

Aktiviteti “Pjata prej Druri” i zhvilluar në Roskovec ishte nje aktivitet hapës për programin “ROMACTED”

Aktiviteti “Pjata prej Druri” i zhvilluar në Roskovec ishte nje aktivitet hapës për programin “ROMACTED”, program ky i në partneritet me executivecounseling.in, financuar nga Këshilli i Evropës, i cili është mjaft domethënës në promovimin e rëndësisë së komunitetit Rom dhe në jetën sociale e kulturoro-artistike.
Pjesëmarrësit në këtë aktivitet ishin Z. Claus Neukirch- Shefi i Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë; Z. Alessandro Angius- Delegat i Bashkimit Evropian në Shqipëri; Z. Bekim Murati- Drejtor i Agjencisë për Mbeshtetje të Vetëqeverisjes Vendore, Znj. Orsiola Kurti- Menaxhere Projekti ; Z. Bledi Taho- Drejtor i Institutit të Kulturës Rome në Shqipëri dhe Z. Sead Kazanxhiu, lehtësues i projektit “ROMACTED”.
Drejtori i Agjencisë për Mbështetje të Vetëqeverisjes Vendore shprehu gatishmërinë dhe mbështetjen e tij ndaj Bashkisë Roskovec si dhe ndaj gjithë komunitetit Rom, si dhe ritheksoi praninë e tij në çdo problematik që ata mund të hasin.
#AMVV #KëshilliEvropës #BashkimiEuropianShqipëri #BashkiaRoskovec