Trajnimi i organizuar nga Projekti “Bashkitë për në Evropë” me temë “Politikat e Bashkimit Evropian në Nivel Lokal”

Aktiviteti “Pjata prej Druri” i zhvilluar në Roskovec ishte nje aktivitet hapës për programin “ROMACTED”
June 6, 2018
Trajnimin me temë “Politikat e Bashkimit Evropian në Nivel Lokal”
June 6, 2018

Trajnimi i organizuar nga Projekti “Bashkitë për në Evropë” me temë “Politikat e Bashkimit Evropian në Nivel Lokal”

Fotografi nga dita e parë e trajnimit të organizuar nga Projekti “Bashkitë për në Evropë” me temë “Politikat e Bashkimit Evropian në Nivel Lokal” me Koordinatorët Lokalë të Këndeve të BE, 61 Bashkive të Shqipërisë si dhe përfaqësuesve të AMVV- së në bashkëpunim me ASPA. Në këtë trajnim stafi i AMVV shprehu interesin dhe gadishmërinë për të mbështetur dhe ardhur në ndihmë çdo bashkie në problemkatikat që hasin në përditshmërinë e tyre.
#AMVV #BPE #ASPA #61BASHKITËESHQIPËRISË