Aktiviteti në bashkinë Patos

Konferenca Kombetare “Shqiperia, Decentralizim ne progres…!”
February 7, 2019
KËSHILLI KONSULTATIV QEVERI QËNDRORE – VETËQEVERISJE VENDORE
February 7, 2019

Aktiviteti në bashkinë Patos

Dje në datë 26 Nëntor 2018 në qytetin e Patosit ishin të pranishëm Ambasadori i BE, Z. Luigi Soreca, Zv. Ministria e Brendshme Znj. Romina Kuko, përfaqësues të Delegacionit të BE në Tiranë, Agjencia për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore si dhe përfaqësues të projektit “ Bashkitë për në Evropë”. Një aktivitet në të cilin u prezantuan arritjet dhe sfidat e Bashkisë Patos, angazhimi në proçesin e Integrimit Evropian përmes institucioneve të linjës dhe projektit “Bashkitë për në Evropë” dhe nismat e tyre lokale për të fuqizuar rolin e vajzave dhe grave në komunitet.