Vizitë në Bashkinë Korçë

Takimi rajonal i zhvilluar në Kukës për “Ekstremizimin e Dhunshëm”
February 27, 2019
Mbledhja e Këshillit Konsultativ datë 26.02.2019
February 27, 2019

Vizitë në Bashkinë Korçë

Vizitë në Bashkinë Korçë ,  Prespë dhe në Bashkinë Pogradec  në praninë e Ambasadorit të BE,  Zv/Ministres së Brëndshme, Drejtorit të Përgjithshëm të AMVV-se si dhe drejtueses së projektit “Bashkitë në Evrope” për implementimin dhe monitorimin e disa projekteve që financohen nga BE.

Vizitë në Korçë:

Kryetari i Bashkisë Korçë  e  mirëpriti  Ambasadorin e BE-së përpara ndërtesës së re të Bashkisë dhe në turin që u bë në  Bashkinë Korçë u ndalen në  këndin  e integrimit (EU desk)

Vizitë në Qëndrën multifunksionale të sapo ndërtuar ‘Qyteti i Fëmijëve’

Turi i qytetit dhe vizita në Fan Noli Promenade / ndriçim të financuar nga BE

Vizitë në Muzeun e Artit Mesjetar

Vizita në Pustec:

Zhvillimi dhe promovimi i Sistemi i Planifikimit Hapësinor dhe Informacionit dhe si do të ndikojë në menaxhimin dhe përdorimin e qëndrueshëm të shërbimeve të ekosistemeve në zonën ndërkufitare Ohër-Presë.

Vizitë në Pogradec

Zhvillimi i shërbimit të shpëtimit të ujit, duke përfshirë ofrimin e pajisjeve per nje mjedis më të sigurt në zonat e plazhit.

Projekti CBC AL-MK në zonën e liqenit të Ohrit të zbatuar nga Kryqi i Kuq