Takimi ne Bashkine Librazhd

Aktiviteti i organizuar nga OSBE dhe ICITAT
May 2, 2019
Takimi i 8-të i Grupit të Posaçëm midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian
May 2, 2019

Takimi ne Bashkine Librazhd

Takimi ne Bashkine Librazhd me perfaqesues te larte te Bashkimit Europian, PNUD, Ministrise se Brendshme dhe AMVV-se per inagurimin e zyrave me nje ndalese.