Takimi i zhvilluar për emergjencat e fundit me pasojat e lëkundjeve të forta sizmike dhe përmbytjet

MBLEDHJA E KËSHILLIT KONSULTATIV, DATË 26.09.2019
October 1, 2019
MBLEDHJA E KËSHILLIT KONSULTATIV, DATË 21.11.2019
November 23, 2019

Takimi i zhvilluar për emergjencat e fundit me pasojat e lëkundjeve të forta sizmike dhe përmbytjet

Emergjenca e fundit, me pasojat e lëkundjeve të forta sizmike dhe përmbytjet: Ministri Lleshaj mbledh Prefektët e Qarkut.

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj dhe drejtues të lartë të MB dhe AMVV zhvilluan një takim me 12 Prefektët e përfaqësues të Prefekturave, për të diskutuar çështje që lidhen me koordinimin e situatave emergjente.

Gjatë takimit u diskutua mundësia e forcimit të rolit të Prefektit dhe mirë-administrimi i burimeve dhe aseteve financiare të pushtetit lokal.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.