Aktivitete

June 4, 2018

Takimi i organizuar nga Agjencia për Zbatimin e Reformës Territorialen në bashkëpunim me Ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Agjencia për Zbatimin e Reformës Territoriale në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural organizoi një takim informues dhe trajnues në lidhje me funksionin […]
June 4, 2018

Takimi i organizuar nga Agjencia për Zbatimin e Reformës Territorialen në bashkëpunim me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Agjencia per Zbatimin e Reformes Territoriale ne bashkepunim me Ministrin e Turizmit dhe Mjedisit organizoi takimin informues dhe trajnues ne lidhje me funksionimin dhe menaxhimin […]
June 4, 2018

Konferenca e fillimit të projektit: “Siguria Vendore në Shqipëri”

[vc_row][vc_column][vc_column_text] U zhvillua dje konferenca e fillimit të projektit: “Siguria Vendore në Shqipëri”. Në takim morrën pjesë kryetarë të bashkive dhe partner të projektit ku u […]
June 4, 2018

Takimin me aktorët vendor dhe kombëtar, diskutimi mbi vlerësimin dhe raportimin për veprimatrinë e DLDP

[vc_row][vc_column][vc_column_text] DLDP (Decentralisation and Local Development Programme) vepron në Shqipëri prej vitit 2006 në mbështetje të qeverisjes vendore dhe të aktorëve në nivel kombëtarë për zhvillim […]