Has
April 12, 2018
Takimi i organizuar nga Agjencia për Zbatimin e Reformës Territorialen në bashkëpunim me Ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
June 4, 2018

Bulqizë

Informacion i Përgjithshëm

Sipërfaqja: 678,51 km2

Popullsia: 32,290 banorë

7 Njësi Administrative

  • Martanesh

  • Fushë-Bulqizë

  • Zerqan

  • Shupenzë

  • Gjoricë

  • Ostren

  • Trebisht

Projektet:

 
Insert your content here